Your Company Logo Here

www.kiekmaar.be
Meer info ?
Mail: Eric

HOBBY'S


Veel mensen hebben een heleboel hobby's. Daarover kunnen praten, schrijven en tonen wat men doet schenkt hen veel plezier in het leven. Hebt u er wel eens aan gedacht om uw hobby's online te tonen. Op deze website heb ik het aangedurft.

Hobby Highlights

 • Wielrennen
  Lees hier meer
  Na de wedstrijd 1977Wielrennen was vroeger een harde individuele sport waarbij men zo snel mogelijk een bepaalde afstand diende af te leggen. En omdat er over langere tijd op een relatief constant niveau energie geleverd moet worden draagt deze sport mijn voorkeur weg. Momenteel wordt deze sport meer en meer in ploegverband beoefent. Dit komt de sport op zich niet altijd ten goede. Aan wedstrijden deelnemen zit er, gezien mijn leeftijd, niet meer in. Ik kan wel genieten van een mooie wedstrijd op tv. Gelukkig zijn er in ons landje nog veel echte kampioenen.

 

 • Computer en Webbouwen
   computer 2006Bezoek enkele van de sites die ik bouwde: 1  2  3  4  5  6  7
  Dit is een leerrijke en boeiende bezigheid waarbij veel studie en kennis en heel wat vrije tijd vereist is. Gelukkig bestaan er zeer veel studieboeken en is het internet een goeie bron rond dit onderwerp. Je hoeft ze zelfs niet te kopen. Men vindt ze in de plaatselijke bibliotheken. Het is de kunst om tussen de miljoenen internetpagina’s op te vallen en je boodschap duidelijk uit te dragen. Een eigen website zorgt dat u midden in de modere maatschappij staat en dat u ervaringen met anderen kan delen.
  Lees hier meer

 

 • Fotografie
  Lees hier meer
  Zelf eens op de fotoHet werken in de Doka vond ik vroeger heel leuk. Toen de digitale fotografie zijn intrede deed ben ik daar al vroeg ingestapt en heb mijn doka omgebouwd tot digitale studio met computer. Foto's laat ik nu in een lab afmaken. Het is goedkoper en levert best een goeie  kwaliteit af. Het maken van diamontages is ook verleden tijd, alles gebeurt nu op de pc. Op deze site laat ik in op een aantal pagina's wat van mijn fotoverzameling zien. Naar mijn albums

 

 • Schrijfsels
  Lees hier meer
  Na het lezen van een boekSchrijven is een plezierige hobby voor iedereen die redelijk overweg kan met de Nederlandse taal. Je maakt gebruik van je zintuigen, van je herinneringen en van de woorden van andere schrijvers. Meewerken aan de uitgave van het "Fotoboek Lendelede" en "De Lendeleedse missionarissen deed ik in het verleden al. Soms durf ik wel een artikeltje te schrijven. Maar meestal blijft het bij het lezen van een goed boek. Poëzie is een van mijn favoriete onderwerpen. Schrijven kan je ook leren zegt men. Maar heb ik wel tijd genoeg over om dit te doen? Een website bouwen en onderhouden beschouw ik een beetje zoals een boek schrijven. Met dit verschil ,je kan er steeds nog wat aan veranderen, toevoegen of weglaten. De inspiratie zijn werk laten doen en het oordeel aan anderen laten helpt mij ook.

omhoog